INLOGGEN
«»

Ik wou altijd jou zijn

 Mensen zoals jij
 zag ik nog niet
 Je bent zo sociaal
 maar dat is iets dat je van jezelf niet ziet

 Je praat met iedereen
 niemand zal je haten
 en dat ook geen een …
 jij gaat met iedereen praten

 Dat zit gewoon zo in je
 en ik heb al altijd gedacht
 kon ik maar zijn, zoals jij
 dan was toch al één van mijn problemen
 van de baan
 en was ik gelukkig en blij

 Maar hoe meer ik het je zei
 hoe meer ik het je probeerde uit te leggen
 hoe erger je me het kwam zeggen
 dat ik jou niet kon zijn
 nooit zou kunnen worden
 en die woorden deden mij pijn

 Maar doorheen de jaren
 ben ik ook een beetje tevreden
 met hoe ik ben …
 het verleden, laten ik achter me
 en ik ga verder
 in het heden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

ik wou altijd mijn hoofdopvoedster zijn ... Voor mij was zij perfect (ook al is ze niet perfect) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik wou altijd jou zijn’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.