Het is voorbij ...

Gedichtenlady

 Ik ben niet dom
 omdat jij niets van jou laat horen
 maar ik heb ook mijn gevoelens
 en met een berichtje of een telefoon
 zal je me echt niet storen

 Ik hield van jou …
 maar jij weet dat niet
 dat we nu geen contact meer hebben
 doet me wel verdriet

 Bij jou kon ik terecht
 met verdriet en met pijn
 ik kon met je praten
 ik kon even in je armen uithuilen

 Maar wat is er nu gebeurd
 ben je me uiteindelijk, beginnen haten
 geen telefoontje, geen bericht
 krijg ik meer van jou

 het is gewoon allemaal voorbij
 en ik …
 met pijn in mijn hart
 zal je laten zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Over Danny: de jongen waar ik verliefd op was, maar die uiteindelijk een goede vriend is gebleven ... Maar nu hoor ik niets meer van hem :(

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het is voorbij ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.