Een eigen web geweven

Gedichtenlady

 Een eigen web
 heb ik gemaakt
 geweven
 tot ik nu gevangen zit
 in mijn eigen leven

 Verdwijnen van dit bestaan
 ik heb er al zo vaak
 heel even bij stilgestaan


 Toch wil ik het zover niet laten komen
 maar toch …
 ik had zoveel mooie toekomstdromen …

 Maar gevangen in mijn eigen web
 van ongeluk, verdriet, leed en pijn
 zo leid ik nu dit leven …
 en toch …

 het had zoiets moois kunnen zijn …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Een eigen web, waarin ik gevangen zit, zelf geweven (= gemaakt)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een eigen web geweven’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.