De uren

Gedichtenlady

 De uren
 ze lopen ons te snel voorbij
 en wij
 wij kunnen niet mee met de tijd

 De uren …
 ze zijn te vlug om …
 verdrietig gevoel …
 want hoe sneller de uren voorbijgaan
 hoe sneller er weer een dag om is …

 en …
 hoe vlugger wij weer ouder worden

 De tijd zal niet lang duren
 op deze manier …
 de uren
 ze gaan aan ons voorbij
 nee
 het maakt ons niet blij

 want …
 we hebben geen tijd om te doen
 wat we werkelijk willen doen
 de uren
 ze gaan echt veel te snel …

 Kon de tijd maar trager gaan …
 dan konden wij opnieuw
 dit leven aan!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

De tijd gaat veel te snel

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De uren’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.