INLOGGEN
«»

Het leven ligt in jouw handen

 Het leven heb je zelf in handen
 niemand anders dan jij
 beslist hoe jou leven moet zijn

 verdriet en pijn
 ze zullen op je weg komen
 maar als je goed leeft
 kun je dat echt wel wegdromen

 Het leven kan alleen jij
 mooi of lelijk maken
 het leven ligt in jouw handen
 jouw leven beslis je zelf

 Maak je het te bont
 of doe je iets verkeerds
 het is jouw beslissing
 en van niemand anders

 Je kan jezelf veranderen
 als je dat ook echt wilt
 maar wederom
 het is jouw keuze

 En alleen jij beslist
 wat je in dit leven wilt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Het leven heb je zelf in handen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven ligt in jouw handen’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.