INLOGGEN
«»

Het leven is iets ...

 Het leven is iets …
 je hebt het zelf in handen
 mensen kunnen je niet zeggen
 hoe je het leiden moet

 Het leven is iets …
 hoe mooi je het maakt
 of hoe minder leuk
 ben je elke dag blij
 of blijft er verdriet in je hart

 Het leven …
 sommige mensen zijn slecht
 en dan bedoel ik dat ook echt

 Het leven is iets
 dat je zelf moet maken
 het ligt in jou handen
 en hoe je het ook bekijkt
 je zal er niets aan kunnen veranderen

 Het leven …
 kan je eenzaam maken
 maar kan je ook vriendschap geven

 Soms leef je in je leven
 rustig, zorgeloos
 maar soms is er agressie en ben je boos

 Maar het kan veranderen als je dat wilt
 want het leven pak je zelf in handen
 en leef je zoals jij denkt dat dat het beste is ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Het leven heb je zelf in handen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven is iets ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.