INLOGGEN
«»

Zoveel gevoelens elke dag

 Gevoelens in je leven
 ze zijn er elk moment
 elke dag kom je ze tegen
 ze zullen altijd naar je toekomen

 Angst en verdriet
 ze komen op je weg
 ze ontkennen
 kan je heus niet

 Een gevoel van geluk
 zal je ook wel eens hebben
 al is het niet alle dagen
 dat gevoel kan nooit stuk

 Boosheid …
je komt hem ook wel tegen
 hem ontruimen kun je niet
 want mensen zijn niet steeds lief

 en al deze gevoelens
 ze passeren je ooit wel eens
 je raakt ze gewoon nooit kwijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

je hebt zoveel verschillende gevoelens ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoveel gevoelens elke dag’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.