Het leven gaat met vallen en opstaan

Gedichtenlady

 Het leven …
 dat gaat met vallen en opstaan
 een tegenslag
 er dan weer helemaal voor gaan

 Het leven
 dat gaat met vreugde en verdriet
 iets die je gelukkig maakt
 daarnaast kijken
 kun je niet

 Het leven
 gaat gepaard met geboorte en dood
 afscheid nemen
 moeten we ooit allemaal meemaken
 iemand die ons dierbaar was
 die ons heeft verlaten …

 En daarna komt er weer een nieuw leven

 Het leven
 gaat met mooie tijden
 en met tegenslagen …
 je kunt het niet vermijden
 dat gebeurt nu eenmaal
 alle dagen …

 Maar één keer vallen
 daarna terug opstaan
 beginnen met een nieuwe lei
 en gewoon weer verder gaan …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

het leven gaat met vallen en opstaan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven gaat met vallen en opstaan’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.