Bijzonder

Gedichtenlady

 Ik ben bijzonder
 mijn persoon
 het is een wonder

 Dat was wat jij zei
 je kijkt naar me op, als mens
 nog maar even …
 je hebt bewondering voor me

 Op deze wereld
 heb ik een speciale plaats
 door er te zijn
 kunnen ze me niet missen
 en dat is diep vanbinnen in mij
 gezonder …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

iemand zei me dat ik bijzonder ben ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bijzonder’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.