INLOGGEN
«»

Een domme vrouw?

 Ben ik een domme vrouw
 omdat jij niets van jou laat horen
 omdat er geen telefoontje
 geen bericht van afkan …

 Ik heb wel nog zo van jou gehouden
 maar dat weet jij natuurlijk niet
 en als onze vriendschap stopt
 zal je het nooit te weten komen …

 Kan je mij dat noemen
 een domme vrouw …
 die goedgelovig was
 en ik hield nog wel zoveel van jou …

 Je stal mijn hart
 bij jou kon ik mijn ei kwijt
 gewoon even praten
 even uithuilen …

 maar dat is nu allemaal voorbij …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Over die jongen wraak vroeger verliefd op was ... Ben ik dom? Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een domme vrouw?’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.