INLOGGEN
«»

Ik houd van je

 Ik houd van je
 maar kan je soms niet aan
 dan reageer ik te fel
 kan alles naar de maan

 Ik houd van je
 maar nu ben je aan het dementeren
 hoe moeilijk het ook voor me is
 ik moet het accepteren

 Ik houd van je
 maar langzaamaan
 zal jij mij vergeten …
 dan zal er een traan rollen
 langs mijn wangen naar beneden

 Ik houd van je
 en zal het moeten aanvaarden
 dat je vergeetachtig bent
 en je mij misschien
 op een dag niet meer kent

 Ik houd van je
 maar kan jou vergeetachtigheid
 soms niet meer aan
 dan roep ik naar je
 rolt er bij jou een traan

 En sorry, zal nooit meer genoeg zijn
 hoeveel ik het ook zal zeggen
 moest je niet dementeren
 hadden we geen pijn …
 maar met jou omgaan
 zonder uit te schieten
 is iets dat ik echt zal moeten leren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

over oma Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik houd van je’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.