INLOGGEN
«»

Herinner me nog de tijd van vroeger

 Ik weet het nog goed
 de tijd dat ik in problemen zat
 ik het leven niet meer zag zitten …
 ik herinner het me nog
 al was het gisteren

 Zo moest het niet zijn
 maar mijn puberjaren
 heb ik moeilijk beleefd …
 ik was tegenstrijdig
 constant ruzie met ma en pa
 en …
 op deze wereld wou ik niet meer zijn

 Ik haatte mezelf!
 kon niet tevreden zijn met hoe ik was
 deed steeds stommiteiten …
 maakte mensen boos
 joeg hen van mij weg
 nee, ik was niet bepaald een roos

 En mama en papa
 moesten het constant bekopen …
 het verwonderd me
 dat ze nooit van me zijn gaan lopen

 Jarenlang wou ik dit leven niet meer
 ik deed mezelf pijn
 keer op keer
 ik wou dood, zelfmoord plegen
 het leek een oplossing
 van mijn problemen …

 Maar nu zie ik alles anders
 de wereld, gaf mijn leven weer kleur
 ik keek er weer positief tegenaan
 en de meeste dagen
 heb ik nu een goed humeur

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

de herinnering van vroeger ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herinner me nog de tijd van vroeger’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.