INLOGGEN
«»

Het gaat te snel

 Sta toch eens een uur stil
 is wat ik tegen het uurwerk
 zeggen wil
 je loopt te snel
 je gaat te rap voorbij
 en echt …
 het is te vlug voor mij

 Stilstaan
 dat kan je zeker niet
 je kan enkel
 enorm rap voorbijgaan
 dat is hetgeen wat wij zien
 dat is wat wij ervaren …
 en hoe graag we het ook zouden hebben
 we kunnen het niet klaren
 de tijd trager te doen gaan …

 Al hebben we er baat bij
 want de tijd
 loopt te snel voorbij
 en wij …
 wij kunnen niet meer mee

 De seconden
 de minuten
 de uren
 de dagen
 ze zijn van korte duur
 en hoe vaak we het ook wensen
 langer zullen ze niet duren …

 we moeten gewoon mee met de tijd
 en hoe snel het voor ons ook gaat
 de tijd

 gaat nooit stilstaan …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

De tijd gaat gewoon te snel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het gaat te snel’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.