Eeuwige nacht

Britta Nijhuis

De eeuwige nacht
nooit verwacht
liet ons zien
van welke schoonheid wij waren voorzien

Wat wij nooit zagen
er waren nooit vragen
alleen duisternis in onze harten
donkere gedachten die ons tarten

In deze eeuwige nacht
moet het wonder worden volbracht
dat wij het licht terug vinden
wat ons eerder verblinden

Liefde voor ons en anderen
zodat het leven kan veranderen
en het licht weer kan verschijnen
en nooit meer zal verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Britta Nijhuis (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Rond elf uur was ik in slaap gevallen, 12.15 werd ik wakker, het leek of ik 13 uur had geslapen i.p.v. een uur en heel even dacht ik dat het donker was in de middag dat de zon verdwenen was

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Eeuwige nacht’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.