INLOGGEN
«»

mijn plaats

 mijn plaats

 dit dorp met zijn fouten
 doorspekt van diversen
 altijd zeurende om meer
 en om anders

 teruggaan naar vroeger
 terwijl dat niet kan
 gedachten zijn mooier
 met de ogen gesperd
 de ogen wijd open

 maar soms ook dicht
 de waarheid verhullend
 op elk een gezicht
 overal anders overal beter
 tot het gezien is met eigen blik

 dat het ook hier niet zo slecht is
 bij nacht en in licht
 nog jaren te leven te slapen
 te gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

mijn woonplaats venray Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn plaats’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.