trio

Twan Hendriks

 trio

 tussen hun kostelijke en wellustige partijen
 slechts bedekt met dun doorweekt satijn

 is het zalig te mogen gedijen
 en te weten beiden zijn mijn

 om samen heerlijk te kunnen vrijen
 en met zijn drieën even een te zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

die goeie ouwe tijd

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘trio’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.