INLOGGEN
«»

roos

 roos

 jaren geleden ik leek wel verliefd
 op een veel te jong meisje
 altijd lachend altijd lief
 een beetje verscholen
 en een beetje naief
 nooit werd ze boos
 het kon niks gaan worden
 dat werd het ook niet
 toch was ik graag bij haar
 zonder verdriet
 het is bijna dat ik nu bloos
 was haar bijna vergeten
 die mooie roos

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

een weerzien Auteursrechten
Op dit gedicht ‘roos’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.