INLOGGEN
«»

macht

 macht

 ouders en kinderen
 hier ver vandaan
 mogen niet minderen
 weg is hun baan

 ouderen en jongeren
 hier om ons heen
 moeten merken dragen
 staan anders alleen

 producenten en ketens
 hier en overal
 blijven maar winnen
 het ergste van al

 zal het ooit veranderen
 niemand die het ziet
 wordt het ooit eerlijker
 in dit leven niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

sociaal onrecht Auteursrechten
Op dit gedicht ‘macht’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.