vijftien

Twan Hendriks

 vijftien

 te oud om te spelen
 te jong voor het spel
 te groot voor wat snoepjes
 te klein voor de knikkers

 geoefend in het liegen
 geen ervaring in bedriegen
 sommige dingen al gedaan
 de meeste nog te gaan

 op zoek naar groot geluk
 voor de jaren die komen
 vind eerst maar het kleine
 en op eigen benen te staan

 maar doe maar rustig
 ik wil je nog niet kwijt
 moet je nog zoveel leren
 zodat je nog langer bij me blijft

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

onze oudste

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘vijftien’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.