INLOGGEN
«»

circus

 circus

 die heerlijke geur en die prachtige kleuren
 die artiesten groot en klein
 ze konden zo mijn familie zijn
 wat staat er nu weer te gebeuren

 zijn het de paarden is het de goochelaar
 de trapeze de clown of de honden
 het maakt niet uit openvallende monden
 we zitten te kijken ja we zitten klaar

 laat nu maar komen die volgende act
 bijna alles wat we zien is mooi
 zie daar ze bouwen nu een kooi
 nog een keer de leeuwen vol respect

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

jeugdjaren en vaderjaren Auteursrechten
Op dit gedicht ‘circus’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.