een ieder

Twan Hendriks

 een ieder

 praten in alle talen
 denken in alle kleuren
 leren een ieder te verstaan

 leren met een ieder om te gaan
 wat staat er nog meer te gebeuren
 zal ik de verre toekomst ooit nog halen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

weg

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een ieder’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.