mensen zoals ik

Twan Hendriks

 mensen zoals ik

 sommige mensen lachen altijd
 andere personen huilen immer
 want sommige hebben bijna alles
 vele anderen hebben bijna niets
 de ene keer lach ik en dan weer huilen
 geniet en baal van het leven
 niks bijzonders zegt u
 voor mij is het wel iets
 van betekenis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

mensen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mensen zoals ik’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.