doelloos

Twan Hendriks

 doelloos

 zonder doel in het leven
 duurt het leven even lang
 dan wanneer men om de
 zoveel tijd weer een nieuw
 doel nastreeft

 en als je dan bij een
 onbereikbaar doel
 ineens niks meer om het
 leven geeft
 heb je eigenlijk doelloos
 geleefd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

zoekende

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘doelloos’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.