diep dal

lisanne

 in je eigen diepe dal
 heel erg nauw
 zie je nauwelijks de hemel
 die is vandaag helemaal blauw

 dat heb jij niet in de gaten
 je hebt geen notie van dat al
 want jij leeft in je eigen wereldje
 maar kom uit het diepe dal

 klim naar boven naar de top
 naar hoog boven jezelf
 en vergeet je eigen diepe dal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

lisanne (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

zomaar...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘diep dal’ van lisanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.