littekens

lisanne

 het verleden achterlatend
 vol littekens en pijn
 het verleden hatend
 aan me voorbij laten gaan

 littekens voor het leven
 herinneringen van verdriet
 voor altijd op mij geschreven
 en niemand die ze ziet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

lisanne (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

xxlisanne

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘littekens’ van lisanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.