het heden

lisanne

 zeg gedag
 tegen het verleden
 geef een lach
 ga naar het heden

 laat alles gaan
 ga mee
 laat geen traan
 heb geen heimwee

 we leven nu
 wees blij
 leef niet individu
 alles is nu voorbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

lisanne (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

zomaar, misschien beetje vreemd

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘het heden’ van lisanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.