INLOGGEN
«»

een nieuwe start

 een nacht zo donker zo zwart
 zonder sterren en een maan
 alleen het geluid van een bonkend hart
 denkend er alleen voor te staan

 jouw ogen rood doorlopen
 en vol met pijn
 levenslust die is vervlogen
 je voelt je zo klein

 niets dat jou kan bereiken
 je hart zo koud als steen
 alleen maar toe kijken
 alles gaat langs je heen

 je moet voor een spiegel staan
 en blij zijn met wie je bent
 weg met die dikke traan
 en niemand die jou nog herkent

 geen angst en geen pijn
 heb besef van leven
 kijk naar de zonneschijn
 en probeer te streven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

lisanne
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

Ik hoor graag wat jullie er van vinden! xxlisanne Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een nieuwe start’ van lisanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.