INLOGGEN
«»

Gedachten

 mijn gedachten dwalen af
 naar waar ik eerder was
 naar waar ik op gaf
 naar die diepe kras

 graaf dieper in mijn gedachten
 naar al het verdriet en afschuw
 het verlies van mijn krachten
 het leven van een schaduw

 mijn gedachten gaan weer naar het nu
 naar alle liefde en medeleven
 naar iedereen in het individu
 die allemaal om me geven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

lisanne
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

even een soort bedankje voor de mensen die me in die periode gesteund hebben! xxlisanne Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedachten’ van lisanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.