Automutulatie 1

luiehond

 Ik ben bloed.
 Zo rood als ketschup.
 Het is leven voor het lichaam.
 En ik ga diep.
 Zo diep als de blauwe Ocean.
 Ik ben verloren .
 Dus ben ik wreed naar mezelf.
 Maar ik zou lief en zoetheid zijn
 Als ik de oneindige drang niet had
 Ik wacht
 Ik wacht tot de drang op houd
 Ik wacht
 Ik wacht tot ik de drang niet meer kan beheersen
 Ik ben zwak.
 Maar ik ben sterk als ik het mes gebruik
 Ik kan dan via het bloed.
 De weg terug vinden naar huis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Automutulatie 1’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.