INLOGGEN
«»

Het overmaatse groen

 Eerst riepen ze fantastisch
 en geweldig
 maar toen het alsmaar
 beter ging
 verstilde de
 verwondering,
 knikte men enkel
 uit beleefdheid
 tot ook die
 ten onder
 ging

 het maaiveld
 kortgeschoren
 zou meer bekoren.

 Zie het maar
 als bescherming
 fluistert de wind
 vol ontferming.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

De menselijke natuur. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het overmaatse groen’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.