INLOGGEN
«»

Doopte handen in zwart

 Gevoel als leider
 Doopte handen in zwart
 Gaf onverzettelijkheid kracht

 Besmeurde alles
 Wat ik met zachte hand
 Had gepakt met zwart

 Relaties verdorden
 Prestaties bogen voor duister
 Alleen de sterksten bleven

 Zij die kleur zagen
 Achter mijn zwarte masker
 Van harde weerstand

 Die met moeite
 Een breekijzer tussen verharde
 Gebroken stukken zetten

 Die kleur tevoorschijn krabden
 Achter verdriet, woede en haat
 Die zagen mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doopte handen in zwart’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.