INLOGGEN
«»

stenen maken niet het huis

 mijn geluk vind ik niet
 evenmin het goede leven
 nee, voor mij niets weggelegd
 ik moet vechten

 toch vele mogelijkheden
 kansen in overvloed
 beetje vervelende situatie
 ik moet kiezen

 weet niet wat ik zeur
 want ik heb al veel
 toch is het mij niet goed genoeg
 ik moet accepteren

 stenen maken niet het huis
 cement helpt enkel wat
 het zijn het plan en de inzet
 ik moet aan de slag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘stenen maken niet het huis’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.