INLOGGEN
«»

Mezelf verloren

 Mezelf verlies ik
 In mijn aanblik
 Van anderen bekoren
 Mezelf verloren

 Een verandering
 Als mijn aflossing
 Voor wat hen niet aanstond
 Onzekerheid niet gegrond

 Elke druppel bloed
 Blijk van verloren moed
 Het water vertroebeld
 Niet op de proef gesteld

 Zwakte blijf ik tonen
 Zal mij echter nooit belonen
 Kracht is noodzakelijk
 Maar ben zo bedenkelijk

 Weet niet wat er nodig is
 Ik kan niet zonder kennis
 Durf niet wat mij niet lukt
 En wil niet als durf is onderdrukt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Ik wilde weer eens gaan rijmen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mezelf verloren’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.