INLOGGEN
«»

Omkeerbaar

 Een explosie
 Een bal van vuur
 Een tornado
 Een reuzenrad
 Allemaal dingen
 Die omschrijven
 Wat dit gevoel omvat

 Het is groot
 Maar ook weer klein
 Draaiend en draaiend
 Om weer uit te komen
 Bij het begin
 Waar de kracht was afgenomen

 Echt vervelend
 Kan ik niet zeggen
 Eerder onbestemd
 Onwennig
 Toegegeven aan loslaten
 Loslaten van diepte
 Iets om over te praten

 Alleen lukt het me niet
 Om het gevoel te bestrijden
 Bestrijden is dat het juiste?
 Of het er laten zijn
 Zonder er iets mee te hoeven
 Lukt het me?
 Dat te beproeven

 Gevoel is geen gedachte
 Gedachten geven wel gevoel
 Loslaten van de gedachte
 Brengen mij tot het doel
 Het gevoel te laten
 Niet altijd iets willen of moeten
 Maar het accepteren
 Dat zou ik willen leren
 Dan kan ik het vanuit mezelf
 Misschien zelfs omkeren!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Omkeerbaar’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.