INLOGGEN
«»

Verborgen binnenin

 Een schuilplek in jezelf
 Verstoppen
 Verbergen
 Onzichtbaar zijn
 Een masker
 om achter te schuilen
 Afsluiten voor alle pijn

 Demonen van verandering
 naderen zich snel
 Vluchten
 Strijden
 Doorgronden
 Zeg de verandering
 geen vaarwel
 Geen angst,
 de deur sluit zich niet
 Zet juist nieuwe deuren open
 Ga heen door het verdriet!

 Aan de andere zijde,
 de keerzijde van de pijn
 Zal juist zichtbaar worden
 wie je al die tijd
 eigenlijk altijd bent geweest
 Wees niet bevreesd
 Angst en verdriet,
 verdwijn!
 Laat die demonen
 toch gewoon engelen zijn

 Omarm de verandering
 Vleugels ter bescherming
 Zullen zich ontvouwen
 naar vertrouwen
 Kracht!
 Vanuit inzicht onverwacht
 Vallen de stukjes in elkaar
 Blijf je intuïtie trouw,
 want al die tijd
 zat die engel diep verborgen
 Binnenin verborgen, diep in jou!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Vind de kracht in jezelf! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verborgen binnenin’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.