Lichtjes

ByKyra

 Lichtjes branden
 In de verte
 Ga ik erheen
 Of loop ik weg

 Zal ik landen
 Daar in de verte
 Is het gemeen
 Dat ik vaarwelzeg

 In mijn handen
 Het introverte
 Steeds alleen
 Reeds onderweg

 Grote afstanden
 Die ik aflegde
 Moet erdoorheen
 Is dat wat je zegt?

 De keuze voorhanden
 Gedachten versterkten
 Niet meer alleen
 Ik, die het toezeg

 Lichtjes brandden
 In de verte
 Ik ging erheen
 Liep niet meer weg!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

ByKyra (Actief sinds: 20-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lichtjes’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.