Een weg door het grid

ByKyra

 niet geloofd
 onbegrepen
 chaos in mijn hoofd
 keel dichtgeknepen

 emotie binnen laten
 niet laten gaan
 waardigheid daar gelaten
 blijvend erboven staan

 zelf wetende
 de onrust neemt bezit
 zicht op 't vergetene
 'n weg banend door het grid

 alle veranderingen
 neigen tot verdenken
 delende de spanningen
 moeite met afzwenken

 het stuur komt zachtjes los
 bochten lastig te maken
 ben ik alsmaar weer de klos
 om achterop te raken

 werd het maar begrepen
 kon ik rusten van tijd tot tijd
 niet steeds door vrees gegrepen
 soms is dat wel de realiteit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

ByKyra (Actief sinds: 20-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een weg door het grid’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.