INLOGGEN
«»

Droomwereld

 zwevend in de branding
 van een onrustige oceaan
 een feeëriek verschijnsel
 in het schijnsel van de maan

 pure kracht uitstralend
 zorgeloos omarmend
 van dichtbij een felle flits
 het totale lichaam verwarmend

 ongekende wijsheid binnenin
 alleswetend, maar oordeelvrij
 houdt verwoestende golven tegen
 geheel in het belang van mij

 sterke armen omhelzen
 het water van de zee ijskoud
 vanuit oprechte warmte
 voelt deze verschijning vertrouwd

 in gedachten verzonken
 in de branding van de oceaan
 warm zeewater over mijn benen
 zie ik de zon ten onder gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Droomwereld’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.