De jacht op dromen

ByKyra

 waarmaken van dromen
 jacht maken op verwondering
 geheel in afzondering
 in ontroering terechtgekomen

 vergevingsgezind kijken
 naar een afgesloten hoofdstuk
 prachtige memoires
 aan de wand prijkend
 zonder al te veel opsmuk

 geeft een idee van dat waarmaken
 bewondering voor het leven
 zonder het najagen te staken
 is dit vasthouden het streven

 als jagen wordt stropen en
 bewonderen verandert in minachten
 zullen idealen vaker vastlopen
 kunnen dromen ontroering niet verzachten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

ByKyra (Actief sinds: 20-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De jacht op dromen’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.