INLOGGEN
«»

Geborgen vlinder

 Geborgenheid
 Veiligheid
 Wensen van de ziel
 Geborgen als in een cocon
 vol warmte en stilte
 Verdwijnen zal de kilte

 Compleetheid vervuld
 de wens van de gedachte
 Totaal verbonden
 met de wereld om ons heen
 Heelt de diepe wonden
 Die zijn achtergebleven,
 in het hart verweven

 Als wordend een vlinder
 Geboren uit liefde
 Vanuit geborgen ontwikkeling
 de vrijheid tegemoet
 Pracht van ongekende moed
 Om de veilige haven
 achter zich te laten
 Trots en met opgeheven hoofd,
 zoals de ziel vanaf het begin
 het allemaal heeft beloofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geborgen vlinder’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.