Dit kind

Marill Meijs

 zie dit kind
 verslagen door tegenwind
 zie dit kind
 dat alleen een weg vindt

 zie dit kind
 worstelend door de storm
 zie dit kind
 in een volwassen vorm

 zo jong nog
 maar toch
 zorg dragend

 angsten doorstaan
 niemand hoorde haar aan

 dit kind
 dat nog graag kind wilde zijn
 heeft ondraaglijk veel pijn
 het wordt te zwaar
 wie helpt haar?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

op jonge leeftijd verantwoording krijgen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dit kind’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.