kilte verdwijnt

Marill Meijs

 stilte wenste ik om me heen
 toen jij verdween
 in mijn hand
 lag wat zand
 dat ontglipte
 terwijl ik innerlijk flipte

 een hand
 zonder zand
 voelde ik niet
 door mijn verdriet
 een arm om me heen
 kilte die langzaam verdween

 korrels zand
 vallen uit mijn hand
 als een nieuw leven
 aan jouw gegeven
 dat voor ons beiden gaat beginnen
 onze liefde zal overwinnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

stilte laten veranderen in warme handen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘kilte verdwijnt’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.