bij jou

Marill Meijs

 wil ik het wel loslaten
 is nu mijn vraag
 het liefst wil ik praten
 misschien durf ik vandaag

 kijk dat is het verschil
 durf of de wil

 bij jou durf ik misschien iets kwijt
 zonder achteraf de spijt
 jij en ik hebben al eerder gedeeld
 wat er in ons binnenste speelt
 dat vertrouwen hebben we in elkaar
 al bleef er bij mij een ....... maar
 want weet je lieve vriendin
 er zat in mij een spin
 die een groot web had gesponnen
 nu heb ik hem overwonnen
 er bleef teveel aan kleven
 hij verwoestte mijn leven

 eindelijk voel ik nu de traan
 die ik stilletjes laat gaan
 die mijn hart verblijdt
 want bij jou kan ik alles kwijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

gevoelens durven toe te laten

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘bij jou’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.