Het leven

pinkpopster

 je loopt op een pad en je komt altijd wel een doorgang tegen.
 je blijft het licht zien de vreugde, de liefde, de vriendschap en de ruzies.

 maar op een bepaald moment stop het pad,
 dan kom je aan het einde.

 en dan loopt het pad doodlopend en is alles voorbij.
 dus geniet van het leven nu het nog kan!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

pinkpopster (Actief sinds: 17-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven’ van pinkpopster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.