INLOGGEN
«»

eindelijk klaar gestreden

 Een nieuw leven
 en een nieuwe toekomst ligt voor mij
 eindelijk heb ik kunnen afrekenen met het verleden
 heb Veel tranen laten gaan
 maar nu is het klaar gestreden
 Ik mag weer gerust slapen gaan
 nieuwe onbekende wegen
 openen zich voor mij
 over een paar jaar ken je mij niet meer terug
 dan zal ik zijn wat ik al zo lang wilde zijn
 dan zit ik goed in mijn vel
 Ja dit wat ik je nu vertel
 het is mijn nieuwe leven
 en dat ga ik voor geen goud opgeven!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘eindelijk klaar gestreden ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.