Dat mysterieus gevoel

wil melker

dat mysterieus gevoel

er is altijd
dat kleine vleugje
met onzekerheid

een wolkje
voor de zon
die helder schijnt

de tussenhup
in ferme stap
zomaar uit de pas

nooit heb ik
de hand kunnen leggen
op dat mysterieus gevoel

zelfs na het tipje
van de sluier
komt er geen gezicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

17/04/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dat mysterieus gevoel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.