Zonder geborgenheid

wil melker

zacht kinkt haar stem
overstroomd door emoties
dwalend in spijt

waar dromen
toekomst boden
is gisteren terug in de tijd

zweeft vandaag
zonder morgen
stapelen zorgen realiteit

de vlag is gestreken
het dromen gebleven
maar zonder geborgenheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

27/03/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zonder geborgenheid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.