Voel mijn handen

droomster

 Wanneer
 oude wonden..
 altijd
 zo zorgvuldig
 achter tralies
 bewaakt

 nu in

 diepste dromen
 openscheuren
 en
 luid schreeuwend
 tussen de
 spijlen door
 worden uitgebraakt
 .
 .
 voel
 dan mijn handen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

troost

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voel mijn handen’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.