INLOGGEN
«»

Zo weinig verworven lentes

 Verstomt

 in tekort
 aan woorden
 in een adem
 dat slechts toonloze
 klanken vormt

 Nu blijkt dat
 geen zon
 meer je akker zal beschijnen
 nieuwe lente-regen
 geen blik meer
 werpt over het jonge
 rijpe graan

 de door jou nog zo
 weinig verworven
 lentes
 resten in te weinig tijd
 om ooit nog in
 volle bloei te mogen
 staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo weinig verworven lentes’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.