Levens roman

droomster

 Leven, als in een boek beschreven
 woorden aaneen geregen,
 vormen de zinnen
 met 'n begin en een eind

 de vele bladzijdes waarin
 we samen verbonden zijn, vormen nu
 een bijna complete roman,
 gebonden in vreugde en pijn.

 Ons boek,
 reikt met rasse schrede
 naar het einde van ons verhaal
 als één van ons iets gebeurd,
 zal het zijn of een complete
 roman wordt verscheurd!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

Verbonden leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Levens roman’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.